Modern diagnosztika

A SensitivE Audit az egyik legmodernebb innovatív, bioinformációs diagnosztikai és terápiás eszköz, aminek működése az ember elektromágneses mezejének biofizikai elemzésén alapul. A készülékkel teljes energetikai állapotfelmérést végezhetünk.

A készülék az agytörzsben észlelhető elektromágneses rezgéseket méri, melyek az agyi irányító központok és a belső szervek, szövetek között lezajló, kétirányú információáramlás szervekből visszatérő információit hordozza, melyek nagyon sok értékes adatot, tudnivalót tartalmaznak a szervezet egészségi állapotáról. Több csatornán át – mint a binaurális (SBA) szenzorokkal ellátott fejhallgató és a lapelektródák – nyerik az információkat a szervezetből. Ezáltal a SensitivE Audit túllép a biorezonancia határain.

Az egyes szerveknek, szöveteknek, sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzőik vannak. Ezek az elektromágneses mezők tartják fenn az úgynevezett fiziológiás egyensúlyt (az egészséget), és megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen kóros folyamat kezdődik, illetve megy végbe (kvantum entrópia).

Kezdetben csupán mélyen fekvő, először csak a szöveteket érintő változások mennek végbe, és ezek kizárólag a SensitivE készülékek által alkalmazott energo-információs, vagyis nem lineáris vizsgálattal (Non-Linear Diagnosis System, NLS) észlelhetők. Így lehetséges a legkisebb változások kimutatása az emberi szervezetben – még az előtt, hogy megjelennének a klinikai tünetek, illetve a működési zavarok.

A vizsgálat során – amely túllép a biorezonancia határain – kimutatjuk a szervezet leggyengébb rendszereit, a megtámadott célszerveket, a különféle kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták stb.), allergének, méreganyagok jelenlétét, az ásványi anyagok, nyomelemek hiányát vagy többletét, az energetikai terhelést és a lelki stresszt.

A SENSITIVE készülékekkel több ezerféle információs szert készíthetünk, valamint személyre szabott információs kezeléseket végezhetünk.