Sensitive Audit

Bioinformációs diagnosztika és terápia

A SensitivE Audit az egyik legmodernebb innovatív, bioinformációs diagnosztikai és terápiás eszköz, aminek működése az ember elektromágneses mezejének biofizikai elemzésén alapul. A készülékkel teljes energetikai állapotfelmérést végezhetünk.

A készülék az agytörzsben észlelhető elektromágneses rezgéseket méri, melyek az agyi irányító központok és a belső szervek, szövetek között lezajló, kétirányú információáramlás szervekből visszatérő információit hordozza, melyek nagyon sok értékes adatot, tudnivalót tartalmaznak a szervezet egészségi állapotáról. Több csatornán át – mint a binaurális (SBA) szenzorokkal ellátott fejhallgató és a lapelektródák – nyerik az információkat a szervezetből. Ezáltal a SensitivE Audit túllép a biorezonancia határain.

Az egyes szerveknek, szöveteknek, sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzőik vannak. Ezek az elektromágneses mezők tartják fenn az úgynevezett fiziológiás egyensúlyt (az egészséget), és megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen kóros folyamat kezdődik, illetve megy végbe (kvantum entrópia).

Kezdetben csupán mélyen fekvő, először csak a szöveteket érintő változások mennek végbe, és ezek kizárólag a SensitivE készülékek által alkalmazott energo-információs, vagyis nem lineáris vizsgálattal (Non-Linear Diagnosis System, NLS) észlelhetők. Így lehetséges a legkisebb változások kimutatása az emberi szervezetben – még az előtt, hogy megjelennének a klinikai tünetek, illetve a működési zavarok.

A vizsgálat során – amely túllép a biorezonancia határain – kimutatjuk a szervezet leggyengébb rendszereit, a megtámadott célszerveket, a különféle kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták stb.), allergének, méreganyagok jelenlétét, az ásványi anyagok, nyomelemek hiányát vagy többletét, az energetikai terhelést és a lelki stresszt.

A SENSITIVE készülékekkel több ezerféle információs szert készíthetünk, valamint személyre szabott információs kezeléseket végezhetünk. 

…és hogy miként kapcsolódhat ez az eszköz a tibeti gyógyászathoz?

A tibeti ca (རྩ rtsa) szó jelentése: csatorna. Minden olyan ’csőszerű’ pályát értünk alatta, amiben valami áramlik, legyen az folyadék – vér- és nyirokrendszer –, idegi impulzusok – idegrendszer – vagy energia a finomenergia-csatornák esetében.

A testnek kiegyensúlyozott és egészséges működéséhez elengedhetetlenek az átjárható, egészséges csatornák, mert ezek szállítják a tápanyagot, az oxigént és az energiát a szervekhez, szövetekhez, valamint ezek szállítják az eltávolítandó salakanyagokat, szennyeződéseket, szén-dioxidot a testből kifelé. Ily módon a testet átható különböző csatornák úgy futnak keresztül a teljes testi rendszeren, akárcsak egy bonyolult háló.

A ca kifejezés egy másik jelentése: gyökér. A csatornák nélkülözhetetlenek az élet szempontjából, ezért ezek az élet gyökereiként is értelmezhetők.

Kezdetben a csatornák a test létrehozásában játszanak szerepet, majd az élet és – jó esetben – az egészség fenntartásában, ami lényegében a homeosztázis, végül pedig az elemek és a fenntartó folyamatok összeomlásával megnyilvánul, amit halálnak nevezünk.

A tibeti hagyományban a csatornák négy fő típusát különböztetjük meg:

  • a kialakulás csatornái,
  • a létezés csatornái,
  • az összekapcsolás csatornái,
  • a hosszú élet csatornái (vagy más néven csatornák, amelyek a hosszú életért felelnek).

Ezekről a csatornákról részletes magyarázatok léteznek, melyek kifejtik szerepüket, működési területüket a számtalan mellékcsatornával és finomenergia-testtel való kapcsolatuk tekintetében.

Bármilyen csatornát is vizsgálunk, ahol mozgás van ott energia és információ is van.

Ezeket képes mérni ez a készülék.