Close

Erdélyi Zoltán vagyok

tibeti gyógyászattal foglalkozó természetgyógyász

Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált. A teljességünkkel – mint test, energia és tudat - dolgozó tantrikus buddhista és bön módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. Kisgyermekkoromban voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák irányítását és különböző hatékony felhasználását legelőször a harcművészetekkel kapcsolatban sajátítottam el, majd később az energia gyógyításra való felhasználását tanultam.

Személyre szabott segítséget nyújtok

A hozzám fordulókat mindig azokkal a módszerekkel kezelem, melyek leginkább a hasznukra válnak, így egy integrált kezelést nyújtok, aminek alapja a tibeti gyógyászat.

Mind önálló kezelésként, mint támogató módszerként használom a lungkhor energiakezelést, melynek elve szintén a tibeti tantrikus hagyományból származik.

Tanulmányaim

A myrobalan termékcsalád

Évek óta tanulmányozom a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elveit, és már az első pillanattól csodálattal töltött el az a rendkívül mély tudás, mely a gyógynövényeket nem csak hatóanyagukat, hanem ízüket és energetikájukat figyelembe véve egészen egyedi módon állítja össze a legerősebb szinergizmussal a készítményeket. Az első készítmények, melyeket összeállítottam úgynevezett csülenek voltak, melyek olyan különleges erővel bíró pirulák, melyeket a tibeti tantrikus hagyomány leginkább a gyógyító-, fiatalító- és az úgynevezett hosszú élet gyakorlatokhoz használ. Ekkor fogant az ötlet, hogy a tibeti gyógyászati elveket felhasználva új készítményeket alkossak.

Így született meg a Myrobalan termékcsalád.