Személyes tanácsadás

A pontos, személyre szabott tanácsadás alkalmával először is részletekbe menő vizsgálatot végzek, amely során egy az egészségre vonatkozó összegzést, diagnózist állítok fel.

 

Az állapotfelmérés alkalmával ötvözöm a hagyományos tibeti gyógyászat vizsgálati módszereit egy modern bioinformációs diagnosztikai eszközzel, ezáltal egy nagyon átfogó, részletekbe menő és nagyon pontos képet kapunk a vizsgált személy állapotáról.

Hagyományos
diagnosztika

A tibeti gyógyászati diagnosztikai módszerek holisztikus módjai annak, hogy megvizsgáljuk a test / tudat és a három pszicho-fizikai energia állapotát, melyek kiegyensúlyozott állapotukban megteremtik és támogatják az egészséget, kibillent, felzavarodott állapotuk esetén pedig a betegségek okaivá válhatnak.

Pulzusvizsgálat
SensitivE Audit bioinformációs készülék

Modern
diagnosztika

SENSITIVE AUDIT 550:
96%-os pontosság
A SensitivE Audit az egyik legmodernebb innovatív, bioinformációs diagnosztikai és terápiás eszköz, aminek működése az ember elektromágneses mezejének biofizikai elemzésén alapul.  A vizsgálat során – amely túllép a biorezonancia határain – kimutatjuk a szervezet leggyengébb rendszereit, a megtámadott célszerveket, a különféle kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták stb.), allergének, méreganyagok jelenlétét, az ásványi anyagok, nyomelemek hiányát vagy többletét, az energetikai terhelést és a lelki stresszt.

kezelési
módszerek

A hozzám fordulókat mindig azokkal a módszerekkel kezelem, melyek leginkább a hasznukra válnak, így egy integrált kezelést nyújtok, aminek alapja a tibeti gyógyászat. A terápia 4 ága szerint adok tanácsot a kibillent állapot helyreállításához. Mennyi idő alatt várható gyógyulás?

 

Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.