Személyes tanácsadás


Üdvözlöm!

Erdélyi Zoltán, tibeti gyógyász vagyok.

Több, mint 10 éve foglalkozom olyan páciensekkel, akik az egészségük megőrzéséhez, visszaállításához a természetes megoldásokat keresik, vagy a panaszukra csak részben vagy egyáltalán nem tudott megoldással szolgálni az allopatikus orvoslás, így megrekednek a problémájuk megoldásának útján és emiatt komplex, személyre szabott tanácsra, segítségre van szükségük.

Nagyon röviden szeretném ismertetni, hogy mi történik a személyes tanácsadás során.

1.  alkalom

Elbeszélgetés

A személyes tanácsadás elbeszélgetéssel kezdődik. Az irányított elbeszélgetés során átbeszéljük a tüneteit, panaszait, a problémákat, amelyek jelenleg a legnagyobb kihívást okozzák Önnek és amelyeken a leginkább szeretne változtatni.

Amennyiben szükséges átnézzük az eddigi leleteket és átbeszéljük az eddig használt terápiákat.

Diagnosztika, állapotfelmérés

A következő lépésben részletekbe menő vizsgálatot végzek. Első körben a hagyományos tibeti gyógyászat vizsgálati módszereit felhasználva (ilyen pl. a pulzusdiagnosztika), majd egy modern bioinformációs diagnosztikai és terápiást eszköz segítségével (SensitivE Audit), mely 92-96%-os pontossággal deríti fel és mutatja meg a szervezet jelenlegi állapotát.

2. alkalom

Tanácsadás, kezelés

Az első alkalom után emailben megkapott eredményeket elemezve megbeszéljük, hogy milyen céljai vannak egészsége tekintetében, majd terápiás és életvezetési javaslatot kap arra, hogy mit tudunk megtenni együtt és külön-külön a javulás érdekében.

Szeretettel várom!

Lejjebb görgetve pedig pontosabb leírást olvashat az általam említett és használt diagnosztikai módszerekről.

Hagyományos
diagnosztika

A tibeti gyógyászati diagnosztikai módszerek holisztikus módjai annak, hogy megvizsgáljuk a test / tudat és a három pszicho-fizikai energia állapotát, melyek kiegyensúlyozott állapotukban megteremtik és támogatják az egészséget, kibillent, felzavarodott állapotuk esetén pedig a betegségek okaivá válhatnak.

Pulzusvizsgálat
SensitivE Audit bioinformációs készülék

Modern
diagnosztika

SENSITIVE AUDIT 550:
96%-os pontosság

A SensitivE Audit az egyik legmodernebb innovatív, bioinformációs diagnosztikai és terápiás eszköz, aminek működése az ember elektromágneses mezejének biofizikai elemzésén alapul. 

A vizsgálat során – amely túllép a biorezonancia határain – kimutatjuk a szervezet leggyengébb rendszereit, a megtámadott célszerveket, a különféle kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták stb.), allergének, méreganyagok jelenlétét, az ásványi anyagok, nyomelemek hiányát vagy többletét, az energetikai terhelést és a lelki stresszt.

kezelési
módszerek

A hozzám fordulókat mindig azokkal a módszerekkel kezelem, melyek leginkább a hasznukra válnak, így egy integrált kezelést nyújtok, aminek alapja a tibeti gyógyászat. A terápia 4 ága szerint adok tanácsot a kibillent állapot helyreállításához.

 

Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.