Close

Kunye masszázs

A kezelésről

A kunye egy olyan masszázsrendszer, mely a hagyományos tibeti gyógyászat lágy külső terápiáinak ősi átadásából ered. A kunye terápia feladata a test öt elemének kiegyensúlyozása és az energia harmonikus áramlásának visszaállítása. A kunye masszázs szerves részét képezi a gyógynövényes olajok használata, az izmok előbb finom, majd erősebb, mélyebb masszírozása, az ízületek kimozgatása, a test felmelegítése és a speciális energiapontok kezelése. A kunye masszázs olyan finom külső terápiás módszereket is tartalmazhat, mint a forró és hideg borogatások, melegített aromatikus gyógyolajok és energetizáló kristályterápia alkalmazása.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

 

A tibeti masszázs nagyon széles területen képes segíteni a kibillent állapot kiegyensúlyozását.

Felsorolásul álljon itt néhány a teljesség igénye nélkül:

a szervezet méregtelenítése, immunerősítés, ízületi merevség, mentális és fizikai túlterhelés, keringési problémák, nyirokpangás, vitalitás növelése, fájdalomcsökkentés, idegi problémák kezelése, emésztési problémák kezelése, stressz, szomorúság, melankólia, feszültség, kimerültség, álmatlanság, szorongás, pánik, depresszió, túlpörgés, kiégés, rejuvenáció.

Ellenjavallat

 

fertőző és gyulladásos állapotok, daganatos betegségek, súlyos vízvisszatartási állapotok.

Hogyan tudok segíteni?

A kezelés menete

A ku-nye kezelés olajos bedörzsöléssel kezdődik, majd az ízületek óvatos kimozgatása történik. Ezután az izmok lágy, de intenzív átmasszírozását végezzük különféle technikákat alkalmazva. A kezelés utolsó szakaszában az energiavezetékeket és pontokat dolgozzuk át, így kioldva az energiablokkokat.


Javasolt kezelésszám

A rendszeres masszázs nagyon jó hatással van az idegekre, izmokra, ízületekre, nyirokrendszerre, vérkeringésre. Nyugtatja és kiegyensúlyozza a tudatot.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/20 501 1289

E-mail

info@menlakhang.com