Sensitive Audit kezelés

A SensitivE Audit az egyik legmodernebb innovatív, bioinformációs diagnosztikai és terápiás eszköz, aminek működése az ember elektromágneses mezejének biofizikai elemzésén alapul. A teljes állapotfelmérés mellett, a készülék kétféle kezelési protokoll elvégzésére is alkalmas. 

A vizsgálat során a készülék az agytörzsben észlelhető elektromágneses rezgéseket méri, melyek az agyi irányító központok és a belső szervek, szövetek között lezajló, kétirányú információáramlás szervekből visszatérő információit hordozza, melyek nagyon sok értékes adatot, tudnivalót tartalmaznak a szervezet egészségi állapotáról. Ezeket több csatornán keresztül – mint a binaurális (SBA) szenzorokkal ellátott fejhallgató és a lapelektródák – egymással párhuzamosan végzi, így nyerve az információkat a szervezetből.

A Sensitive Audit készülék terápiás módszerei is ugyanezen az ösvényen keresztül végzik harmonizáló vagy korrekciós feladatukat. A SensitivE Audit túllép a biorezonancia határain.

Az egyes szerveknek, szöveteknek, sejteknek meghatározott bioinformációs és bioelektromos jellemzőik vannak. Ezek az információs és elektromágneses mezők tartják fenn az úgynevezett fiziológiás egyensúlyt, amit egészségnek nevezünk, és megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen kibillent vagy kóros folyamat kezdődik, illetve megy végbe, ez pedig a kvantum entrópia.

Az entrópia a görög en (belső, tartalom) és trope (átalakulás, változás) szavak összetételéből ered, aminek a jelentése belső változás. A kifejezés arra a belső folyamatra utal, aminek következtében az addig fennálló rend kezd felbomlani információ, energia majd testi szinten is.

Kezdetben csupán mélyen fekvő, először csak a szöveteket érintő változások mennek végbe, és ezek kizárólag a SensitivE készülékek által alkalmazott energo-információs, vagyis nem lineáris vizsgálattal (Non-Linear Diagnosis System, NLS) észlelhetők. Így lehetséges a legkisebb változások kimutatása az emberi szervezetben – még az előtt, hogy megjelennének a klinikai tünetek, illetve a működési zavarok.

A KEZELÉSRŐL

A bioinformációs terápia a szervezet információs tartományára ható kezelési módszer.

A terápiás módszer elve, hogy a beteg információs és energetikai rendszerében kialakuló zavart állapotot módosítjuk és visszaállítjuk az eredeti, egészséges információs mezőt. Így a beteget a számára az adott pillanatban szükséges és a kibillent állapotot helyreigazító információval kezeljük.

Nagyon leegyszerűsítve, a kibillent állapot vagy betegség létrehoz egy torzult információs és energetikai frekvenciamintát, egy torzult hullámot, amit annak inverzével, tehát a torz hullám fordítottjával ütköztetünk, ami így kioltja azt.

A SensitivE Audit készülékkel két fő kezelési módszer végezhető. Mindkettő könnyen elmagyarázható az interferencia jelenségével. Interferencia akkor következik be, amikor összeillő hullámok találkoznak. A hullámok ekkor erősíthetik vagy gyengíthetik egymást.

A biofizikai harmonizálás – BFH – során a szervek, szövetek egészséges frekvenciáját erősítjük.

A frekvencia korrekció – FRK – során pedig a szerveket, szöveteken kórosan módosító, tehát betegséget okozó torzult információt, energiát gyengítjük.

A módszer mentes minden káros vagy ártó hatástól és teljes mértékben mellékhatásmentes. A terápiás lehetőségei rendkívül sokoldalúak, mivel minden élő szervezetben és azok működési folyamataiban megnyilvánult vagy kialakulóban lévő akut vagy krónikus betegség kezelhető általa.

Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.