Close

Tibeti botterápia

A kezelésről

A módszer a tibeti jógik különleges technikája, ami az energiavezetékekben létrejövő blokkokat, a kiegyensúlyozatlan energiát hivatott kezelni, melyek harmonizálás hiányában, mint betegségek nyilvánulhatnak meg. Ezért ez a módszer az erőteljes spirituális vonatkozása mellett hasonlóan erős megelőző, gyógyító hatással is bír. A szervekhez kapcsolódó különleges pontok vagy fájdalmas területek kezelése történhet ezzel a módszerrel.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

 

A botterápia javasolt stressz, izomfájdalmak, energiablokkok, energia felesleg, pangás, merevség vagy paralízis vagy emésztési panaszok kezelésére.

Ellenjavallat

 

Nem javasolt ízületi gyulladás esetén, valamint ha a kezelési területen fájdalom érzet vagy fertőző bőrbetegség áll fenn. 

A kezelés menete

Könnyed, ismételt ütögetésekkel zajlik a kezelés miközben a kezelő egy mantrát ismétel. Az ütögetés által keltett vibráció kitűnő fájdalomcsillapító, ezen kívül egy nagyszerű módja az energiacsatornák megnyitásának.

A botterápiát alkalmazhatjuk a ku-nye masszázs részeként, de önálló kezelésként is. A fájó, görcsös izmokat a váltakozó erejű, ritmikus ütögetés finoman kioldja. Ezen kívül használhatjuk energiapontokon is, ahol a vibráció által keltett energiamozgás aktivizálja a ponthoz kapcsolódó szervet.

Javasolt kezelésszám

Ezt a kibillent állapot fajtája és erőssége mutatja meg.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/20 501 1289

E-mail

info@menlakhang.com