TIBETI BOTTERÁPIA

A kezelésről

A módszer a tibeti jógik különleges technikája, ami az energiavezetékekben létrejövő blokkokat, a kiegyensúlyozatlan energiát hivatott kezelni, melyek harmonizálás hiányában, mint betegségek nyilvánulhatnak meg. Ezért ez a módszer az erőteljes spirituális vonatkozása mellett hasonlóan erős megelőző, gyógyító hatással is bír. A szervekhez kapcsolódó különleges pontok vagy fájdalmas területek kezelése történhet ezzel a módszerrel.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

A botterápia javasolt stressz, izomfájdalmak, energiablokkok, energia felesleg, pangás, merevség vagy paralízis vagy emésztési panaszok kezelésére.

Ellenjavallat

Nem javasolt ízületi gyulladás esetén, valamint ha a kezelési területen fájdalom érzet vagy fertőző bőrbetegség áll fenn. 

A kezelésről

A kezelés menete

Könnyed, ismételt ütögetésekkel zajlik a kezelés miközben a kezelő egy mantrát ismétel. Az ütögetés által keltett vibráció kitűnő fájdalomcsillapító, ezen kívül egy nagyszerű módja az energiacsatornák megnyitásának.

A botterápiát alkalmazhatjuk a ku-nye masszázs részeként, de önálló kezelésként is. A fájó, görcsös izmokat a váltakozó erejű, ritmikus ütögetés finoman kioldja. Ezen kívül használhatjuk energiapontokon is, ahol a vibráció által keltett energiamozgás aktivizálja a ponthoz kapcsolódó szervet.

Javasolt kezelésszám

Ezt a kibillent állapot fajtája és erőssége mutatja meg.
tibeti-botterapia2
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Et que nos ent ate plabore, omni repedit aquatqu istiore nihit voluptaest, ommodit iandam, opta dolore, cus re net maximodit dus ea nobit, el
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Személyes tanácsadásra emialben nincs lehetőség. Időpontot egyéni konzultációra kizárólag telefonon keresztül tud egyeztetni