FORRÓ KÖVES MASSZÁZS

A tibeti gyógyászat egyik hagyományos terápiás módszere a do nye, melynek jelentése kővel végzett masszázs. A do nye tulajdonképpen a ku nye terápia és a hűtött vagy fűtött kövek használatának kombinációja, amit kibillent állapot típusától függően alkalmazunk. Hűtő terápiát a hővel kapcsolatos kibillent állapotokra, hevítőt pedig az energiahiányos vagy hőhiányos panaszokra alkalamzunk. A megfelelő köveket az izom- és ízületi pontokra helyezzük a panaszok enyhítésére.

A forró köves masszázs ritmusa és a kövek ereje a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. A kezelés speciális technikája az energia- és nyirokrendszerre hat, magába foglalva az akupresszúrát és a masszázsolajos aromaterápiát.

A forró kövekkel végzett masszázs egy különleges eljárás, mely a vér- és nyirokrendszer aktivizálása mellett képes a tudatot mélyen lenyugtatni, így már masszázs közben teljes pihenést biztosít. A ritmikusan ismétlődő lassú, körkörös és simító mozdulatok a meleg kő hatásával egyesülve rendkívül lazítóak.

A hő hatására az izmok ellazulnak, és a stressz oldása mellett a test finomenergia-rendszerében lévő blokkok is megszűnnek, ezért az energia áramlása kiegyensúlyozottá válik.

Forró köves masszázs

A KEZELÉSRŐL

A lábtól kezdve haladunk a fej irányába lágy, simító, körkörös mozdulatokkal, mely serkenti az esetleges mozgásszegény életmód miatti gyenge nyirokkeringést.

Először a test hátsó részén a lábtól kezdve haladunk felfelé, egészen a nyakig a nyirokvezetékek mentén terelve, serkentve a keringést.

A test első felén a lábakat és a karokat dolgozzuk át, miközben a test energetikai központjait kristályokkal harmonizáljuk. A végét egy kellemes fej- és arcmasszázs után, energiaadással zárjuk.

tibeti-koves-masszazs
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.