Close

Forró köves masszázs

A kezelésről

A forró köves masszázs ritmusa és a kövek ereje a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. A kezelés speciális technikája az energia- és nyirokrendszerre hat, magába foglalva az akupresszúrát és a masszázsolajos aromaterápiát. A forró kövekkel végzett masszázs egy különleges eljárás, mely a vér- és nyirokrendszer aktivizálása mellett képes a tudatot mélyen lenyugtatni, így már masszázs közben teljes pihenést biztosít. A ritmikusan ismétlődő lassú, körkörös és simító mozdulatok a meleg kő hatásával egyesülve rendkívül lazítóak. A hő hatására az izmok ellazulnak, és a stressz oldása mellett a test finomenergia-rendszerében lévő blokkok is megszűnnek, ezért az energia áramlása kiegyensúlyozottá válik.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

 

A kezelés segít az általános egészségfenntartásban, az érzelmi feszültségek feloldásában. Fokozza a verékeringés, enyhíti az álmatlanságot. Segít az izmok ellazításában, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést és gyorsítja az anyagcserét. Enyhíti az izomfájdalmakat és segíti a méregtelenítés folyamatát. Erősíti a kötőszövetet. Stressz-oldó hatása segít a stresszkezelésben. Javítja a vese kiválasztását, teljesen nyugalmat és pihenést biztosít, ezzel javítja a közérzetet is.

Ellenjavallat

 

A kezelés nem javasolt fertőző bőrbetegségek, láz, gyulladás,fertőző betegségek, menstruáció, akut vérzés, trombózis, daganatos megbetegedés, pacemaker esetén. Valamint műtét utáni 6. hétig.

Hogyan tudok segíteni?

A kezelés menete

A lábtól kezdve haladunk a fej irányába lágy, simító, körkörös mozdulatokkal, mely serkenti az esetleges mozgásszegény életmód miatti gyenge nyirokkeringést. Először a test hátsó részén a lábtól kezdve haladunk felfelé, egészen a nyakig a nyirokvezetékek mentén terelve, serkentve a keringést. A test első felén a lábakat és a karokat dolgozzuk át, miközben a test energetikai központjait kristályokkal harmonizáljuk. A végét egy kellemes fej- és arcmasszázs után, energiaadással zárjuk.

Javasolt kezelésszám

Már egyetlen kezelés is nagyon jóleső, kiegyensúlyozó testi érzetet ad, viszont terápiás célzattal végzett masszázs esetén a kezelések számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/20 501 1289

E-mail

info@menlakhang.com