FORRÓ KÖVES MASSZÁZS

A kezelésről

A forró köves masszázs ritmusa és a kövek ereje a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. A kezelés speciális technikája az energia- és nyirokrendszerre hat, magába foglalva az akupresszúrát és a masszázsolajos aromaterápiát. A forró kövekkel végzett masszázs egy különleges eljárás, mely a vér- és nyirokrendszer aktivizálása mellett képes a tudatot mélyen lenyugtatni, így már masszázs közben teljes pihenést biztosít. A ritmikusan ismétlődő lassú, körkörös és simító mozdulatok a meleg kő hatásával egyesülve rendkívül lazítóak. A hő hatására az izmok ellazulnak, és a stressz oldása mellett a test finomenergia-rendszerében lévő blokkok is megszűnnek, ezért az energia áramlása kiegyensúlyozottá válik.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

A kezelés segít az általános egészségfenntartásban, az érzelmi feszültségek feloldásában. Fokozza a verékeringés, enyhíti az álmatlanságot. Segít az izmok ellazításában, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést és gyorsítja az anyagcserét. Enyhíti az izomfájdalmakat és segíti a méregtelenítés folyamatát. Erősíti a kötőszövetet. Stressz-oldó hatása segít a stresszkezelésben. Javítja a vese kiválasztását, teljesen nyugalmat és pihenést biztosít, ezzel javítja a közérzetet is.

Ellenjavallat

A kezelés nem javasolt fertőző bőrbetegségek, láz, gyulladás,fertőző betegségek, menstruáció, akut vérzés, trombózis, daganatos megbetegedés, pacemaker esetén. Valamint műtét utáni 6. hétig.

A kezelésről

A kezelés menete

A lábtól kezdve haladunk a fej irányába lágy, simító, körkörös mozdulatokkal, mely serkenti az esetleges mozgásszegény életmód miatti gyenge nyirokkeringést. Először a test hátsó részén a lábtól kezdve haladunk felfelé, egészen a nyakig a nyirokvezetékek mentén terelve, serkentve a keringést. A test első felén a lábakat és a karokat dolgozzuk át, miközben a test energetikai központjait kristályokkal harmonizáljuk. A végét egy kellemes fej- és arcmasszázs után, energiaadással zárjuk.

Javasolt kezelésszám

Már egyetlen kezelés is nagyon jóleső, kiegyensúlyozó testi érzetet ad, viszont terápiás célzattal végzett masszázs esetén a kezelések számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.
forrokoves-masszazs
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Et que nos ent ate plabore, omni repedit aquatqu istiore nihit voluptaest, ommodit iandam, opta dolore, cus re net maximodit dus ea nobit, el
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Személyes tanácsadásra emialben nincs lehetőség. Időpontot egyéni konzultációra kizárólag telefonon keresztül tud egyeztetni