La energiakezelés

A ’La’ (བླ) egy az emberi testet alkotó és teljesen átható létfontosságú védelmező energia. A szó jelentése felsőbbrendű, legfelsőbb, legmagasabb, mely az energia minőségére utal. A La szorosan kapcsolódik a tudatosságunkhoz, tekinthetjük a tudat és a fizikai test közötti összekötő energiának, mely úgy mutatkozik meg, mint a fizikai test energetikai mása, egyfajta finomenergia-test. Ez a felsőbbrendű energiatest rendkívül fontos a tudat és test egészsége szempontjából. Áthatja a teljes fizikai testet, energiával látja el és védelmezi azt a külső hatásoktól. Erőt, energiát, stabilitást, tartást, magabiztosságot, kiegyensúlyozottságot, ragyogást, kisugárzást és a tudat tisztaságát biztosítja. Ez a speciális energia a holdciklusnak megfelelően kering a testünkben, ez az életenergiánk legfőbb védelmezője, gyakorlatilag a test energetikai immunrendszere.

Amikor a La erős és a fizikai test megfelelő egészségi állapotban van, akkor a tudatunk és az érzelmi világunk természetszerűen stabil és rendezett. Ilyenkor jól érezzük magunkat, nincs túl sok kétségünk, jól tudunk összpontosítani, és erős az immunrendszerünk.

Azonban a modern stresszes élet, a megrázkódtatások és traumatikus helyzetek, a hirtelen változások, krónikus betegségek, sokkszerű élmények, durva orvosi kezelések és számos természeti körülmény megtöri és kibillenti a fizikai test és a La közötti finom egyensúlyt, aminek eredményeként kapcsolatuk meggyengül, szélsőséges esetben pedig elveszítjük ezt az energiát.

Ennek tüneteit – szétszórtság, bizonytalanság, szomorúság, fáradtság, szorongás, koncentráció- és önbizalomhiány, homályos, zavart tudat, félelmek, depresszió, alvásproblémák, alvás közbeni rángatózás, szürkés, sápadt arcszín, bénultság – nagyon gyorsan lehet tapasztalni és hosszú távon mindenképp súlyos következményei vannak.

La energia

A KEZELÉSRŐL

A ’La’ masszázs a tibeti gyógyászati hagyomány finomenergetikai kezeléseinek egyike, mely a meggyengült vagy elveszett védelmező energia – a tudatunk esszenciája – megerősítésére, helyreállítására szolgál. Ez a speciális módszer a test finom-energiarendszerén keresztül fejti ki hatását a szervi működésre.

A kezelést – melynek során csak finoman érintjük a testet – először speciális energia-csatornákon végezzük, majd a test sajátos területein keresztül erősítjük, harmonizáljuk a test un. energetikai immunrendszerét. Az energetikai kezelés, a La-pontok finom érintése sajátos vizualizációval és un. magszótagok támogatásával történik, melyhez speciális olaj is használható. 

Az energiarendszeren keresztül gyorsabban vagyunk képesek a tudatot mélyen lenyugtatni, így a masszázs közben teljes pihenést, nyugalmat tapasztalhatunk.

La pontok
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.