Tibeti moxaterápia

A kezelésről

A tibeti moxaterápia eredeti neve me-ca (a me jelentése tűz, a ca fordítása pedig csatorna), mert a tűz által termelt hőt energiacsatornákon keresztül juttatva a testbe segítjük az energiaáramlást és a fájdalomcsillapítást.

Ez a módszer nem a hagyományos kínai medicina meridián-rendszerét használja.
A testben található finom-energiarendszer csatornái lehetővé teszik, hogy a hő közvetlenül eljuthasson a belső szervekig. Az energiavezetékek kapcsolatban vannak a szervek életerejével és alapvető feladatukkal.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

A kezelés javasolt gyomorrontás, gyenge anyagcsere, melankólia, stressz és feszültség okozta fájdalom, álmatlanság, szorongás, félelem, pánikroham, gyomorfelfúvódás, szédülés, rekesz(izom)sérv, kezdődő tumorok, hideg epe betegség, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás (arthritis), csont-deformáció, felszínes láz (üres láz), menopauza utáni szindróma, deggyulladás (csípőideg, ideggyógyászati rendellenességek, stb.) esetén.

Ellenjavallat

A kezelés nem javasolt gyulladás, láz, fertőző bőrbetegség, gennyes sebek, akut magas vérnyomás esetén.

A kezelésről

A kezelés menete

A páciens kényelmesen fekszik a minél jobb ellazulás érdekében. A kibillent állapot kezeléséhez használt pontokat moxakúppal vagy moxaszivarral melegítjük, így juttatva energiát a ponthoz kapcsolódó szervhez.

Javasolt kezelésszám

Már egyetlen kezelés is eredményes lehet, de mindenképp hasznos néhány kezelésből álló kúra alkalmazása, melyek számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.
tibeti-moxa
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Et que nos ent ate plabore, omni repedit aquatqu istiore nihit voluptaest, ommodit iandam, opta dolore, cus re net maximodit dus ea nobit, el
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Személyes tanácsadásra emialben nincs lehetőség. Időpontot egyéni konzultációra kizárólag telefonon keresztül tud egyeztetni