Close

Tibeti moxaterápia

A kezelésről

A tibeti moxaterápia eredeti neve me-ca (a me jelentése tűz, a ca fordítása pedig csatorna), mert a tűz által termelt hőt energiacsatornákon keresztül juttatva a testbe segítjük az energiaáramlást és a fájdalomcsillapítást. Ez a módszer nem a hagyományos kínai medicina meridián-rendszerét használja. A testben található finom-energiarendszer csatornái lehetővé teszik, hogy a hő közvetlenül eljuthasson a belső szervekig. Az energiavezetékek kapcsolatban vannak a szervek életerejével és alapvető feladatukkal.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

A kezelés javasolt gyomorrontás, gyenge anyagcsere, melankólia, stressz és feszültség okozta fájdalom, álmatlanság, szorongás, félelem, pánikroham, gyomorfelfúvódás, szédülés, rekesz(izom)sérv, kezdődő tumorok, hideg epe betegség, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás (arthritis), csont-deformáció, felszínes láz (üres láz), menopauza utáni szindróma, deggyulladás (csípőideg, ideggyógyászati rendellenességek, stb.) esetén.

Ellenjavallat

A kezelés nem javasolt gyulladás, láz, fertőző bőrbetegség, gennyes sebek, akut magas vérnyomás esetén.

Hogyan tudok segíteni?

A kezelés menete

A páciens kényelmesen fekszik a minél jobb ellazulás érdekében. A kibillent állapot kezeléséhez használt pontokat moxakúppal vagy moxaszivarral melegítjük, így juttatva energiát a ponthoz kapcsolódó szervhez.


Javasolt kezelésszám

Már egyetlen kezelés is eredményes lehet, de mindenképp hasznos néhány kezelésből álló kúra alkalmazása, melyek számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/30 501 1289

E-mail

info@menlakhang.com