KÖPÖLYTERÁPIA

A tűzváza vagy me-bum (མེ་བུམ) a tibeti orvoslás külső terápiás módszereinek egyike, mely évezredek óta használatos Tibetben. Ez a terápiás módszer a világ számos területén ősidők óta használják a gyógyító emberek, leginkább a vérkeringés serkentésére, valamit a fájdalmak csökkentésére. A köpölyözés felszabadítja az energiapályákat és kivezeti a negatív energiákat, melyek mérgezik a testet és a tudatot.

A tibeti mebum kifejezés tűzvázát jelent, ahol a me tüzet a bum pedig a vázát jelent. Ezt a módszert rézből vagy üvegből készült vázákkal végzik. Ezeket a köpölyvázákat helyezik fel a fájdalmas, beteg vagy problémás területre. A mebum terápia összegyűjti a szérumot, a vért és különösen hatékony az izmokban megjelenő energetikai elzáródások eltávolítására és a csatornák megnyitására.  A technika véreztetéssel együtt is alkalmazható, így eltávolítja a rossz vért, a salakanyagokat és a rossz energiákat, serkenti a vérképzést és egyensúlyt teremt a testben.

Tibeti köpölyterápia

A KEZELÉSRŐL

A mebum terápiát a pangások megszüntetésére és az energia áramlásának serkentésére használjuk. A kezelés során a váza szívóhatása összegyűjti a nyirokfolyadékot és a vért, valamint eltávolítja az izmokban lévő szél energia (lung) blokkjait megnyitva így a csatornákat. A lung a testünkben áramló energia, aminek a szabad áramlása ha megszakad vagy zavart szenved, stagnálást, elzáródást vagy egyensúlyhiányt okozhat a testben. A tűzváza hatékony az akut vagy krónikus fájdalmak enyhítésére, a lung (szél) energia és a vér keringésének javítására, a stressz csökkentésére és az un. hideg szindrómák kezelésére. A vázák felhelyezése után szívóhatás tapasztalható. Egyszerű, hatékony és bármikor könnyen elvégezhető.

Tibeti köpölyterápia
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.