Szezonális tanácsok a tibeti gyógyászat szerint – tavasz

AZ ESEMÉNY ELMARAD!

Az emberi lények életét az évszakok uralják, mivel az évszakok ereje és hőmérséklete automatikusan megváltoztatja a test állapotát. Az idő ciklusai révén az évszakok hozzák a születést, tartják fenn az életet, az idő és az évszakok múlásával jön az öregedés, majd természetesen a halál.

Az évszakokra vonatkozó megfelelő ismeretekkel követhető a helyes étrend és viselkedésmód, amely harmonizálja és fenntarthatja a stabil egészséget. Különösen az alkathoz kapcsolódó zavarok megjelenése csökken az évszaknak megfelelő helyes étrend és viselkedés betartásával. Ezért a tibeti gyógyászat szerint a megfelelő szezonális viselkedés nagyon fontos a betegségek megelőzésében, a nedvek harmonizálásában és a test energiaciklusának újbóli kiegyensúlyozásában.

Az előadás témái

Az előadóról

"Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált. A teljességünkkel – mint test, energia és tudat – dolgozó tantrikus buddhista és bön módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. Kisgyermekkoromban voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák irányítását és különböző hatékony felhasználását legelőször a harcművészetekkel kapcsolatban sajátítottam el, majd később az energia gyógyításra való felhasználását tanultam."
Erdélyi Zoltán
tibeti gyógyász
Sold out!

Dátum

2020.márc.27
Expired!

időpont

18:00 - 20:30

Résztvételi díj

3.000HUF

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Magyarország 1062 Budapest, Andrássy út 98. Bojtorján terem
Kategória

Szervező

Menla Khang Oktatási Központ
Telefon:
+3620 501 1289
Email
info@menlakhang.com