Szabad akarat és pozitív gondolkodás

...avagy mi irányítja az életünket?

AZ ESEMÉNY ELMARAD!

Jelen korunkban ahol az egy főre jutó megváltók száma soha nem látott méreteket öltött, akik mindenáron, akár kérés nélkül segíteni szeretnének rajtad, meg akarnak gyógyítani vagy tanácsokkal látnak el, hogyan is legyél kiegyensúlyozott, boldog és sikeres, hogyan valósítsd meg önmagad, felvetődik a kérdés, hogy miért van mégis egyre több zavart, neurotikus ember a világban?!

Miért nem működik a pozitív gondolkodás? Létezik egyáltalán szabad akarat? Ha ez már annyira természetes, hogy szinte közhelyes, mert a csapból is ez folyik, miért nem tudok igazán boldog és sikeres lenni? Miért nem látom pozitívan a világot és miért nem tudom irányítani az életem?

Ezen a beszélgető esten megvizsgáljuk a szabad akarat és a pozitív gondolkodás tárgykörét a buddhizmus szemszögéből. Megpróbálunk közelebb jutni és megérteni, hogy miért nem működik, ha mindent megteszünk érte? (Mindent megteszünk érte?)

Kell-e egyáltalán mindig pozitívan gondolkodni?

A közös gondolkodás végén talán közelebb jutunk a titok megértéséhez, ami nem is titok igazán, csupán öntitok, hiszen legtöbbször behunyt szemmel közlekedünk a sötétben, miközben a lámpásunk ég!

 

Az előadás témái

Az előadóról

"Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált. A teljességünkkel – mint test, energia és tudat – dolgozó tantrikus buddhista és bön módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. Kisgyermekkoromban voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák irányítását és különböző hatékony felhasználását legelőször a harcművészetekkel kapcsolatban sajátítottam el, majd később az energia gyógyításra való felhasználását tanultam."
Erdélyi Zoltán
tibeti gyógyász
Sold out!

Dátum

2020.ápr.17
Expired!

időpont

18:00 - 20:30

Résztvételi díj

3.000HUF

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Magyarország 1062 Budapest, Andrássy út 98. Bojtorján terem
Kategória

Szervező

Menla Khang Oktatási Központ
Telefon:
+3620 501 1289
Email
info@menlakhang.com