Előadás

A TERÁPIA NÉGY ÁGA

A tibeti gyógyászat a világ egyik legősibb, legkomplexebb holisztikus gyógyászati rendszere, mely megelőzésként táplálkozási és életvezetési tanácsokat, megjelent vagy kialakult betegség esetén az előzőek mellett komplex terápiákat javasol.

A tibeti gyógyászat a világ egyik legősibb, legkomplexebb gyógyászati rendszere, mely az élet teljes területére kínál megoldást. Általánosságban elmondható, hogy a tibeti orvostudomány holisztikus megközelítést alkalmaz, mivel az egyén egészét veszi alapul és arra összpontosít, ezért megelőzésként táplálkozási és életvezetési tanácsokat, megjelent vagy kialakult betegség esetén az előzőek mellett komplex terápiákat javasol.

Ez a gyógyászati rendszer a kibillent állapot (betegség) gyökerét célozza meg és egymással együttműködő, egymás hatását erősítő – un. szinergista – kezelési módszert alkalmaz, mely a teljes terápiát négy részben határozza meg. Ezek sorban: táplálkozás, viselkedés, gyógyító szerek, külső terápiák.

Jelen előadás ezt a négy témakört ismerteti.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Az előadásról

Az előadás célja

Az előadás célja, az ismeretszerzés mellett az, hogy megfelelő inspirációt szerezzünk eme ősi és különleges tudomány és önmagunk behatóbb vizsgálatához.

Az előadás témai

  • Táplálkozás
  • Viselkedés
  • Gyógyító szerek
  • Külső terápiák
  • Kérdések – válaszok

AZ ELŐADÁS IDŐPONTJA

2019. október 18. 18:00 – 20:30.

Az előadás felajánlásalapú!

Az előadóról

"Gyermekkorom óta érdekel a keleti gyógyászat, filozófia és egyéb művészetek. A tízes éveim elején fordultam a buddhizmus felé és 14 éves korom óta foglalkozom harcművészettel. Mindkettő az életem szerves részévé vált. A teljességünkkel – mint test, energia és tudat – dolgozó tantrikus buddhista és bön módszerek tanulmányozásán és gyakorlásán keresztül ismerkedtem meg előbb a buddhista gyógyászattal, majd a hagyományos tibeti medicina alapjaival. Kisgyermekkoromban voltak az első meghatározó élményeim a testünkben áramló energiákkal kapcsolatban, melyek természetes módon tereltek azok tanulmányozása, majd alkalmazása felé. Ezen energiák irányítását és különböző hatékony felhasználását legelőször a harcművészetekkel kapcsolatban sajátítottam el, majd később az energia gyógyításra való felhasználását tanultam."
Erdélyi Zoltán
tibeti gyógyász
Az aktuális eseményt keresd az eseménynaptárban!