LUNGKHOR ENERGIAKEZELÉS

A tibeti ca-lung gyakorlatok és azok gyógyászati felhasználása (tsa rlung ’khrul ’khor gyi bcos thabs – a csatornák és erőszelek jógagyakorlatainak gyógyító módszerei) az ősi mesterek tantrikus hagyományában található, ami teljes mértékben a szellemi tanításokhoz és gyakorlatokhoz tartozik.

Az energia sajátos áramlása a test csatornáin keresztül megteremti a jó egészség és a hosszú élet okát. Segít elkerülni a méreganyagok felhalmozódását a csatornákban, amelyek blokkolják a testi és energetikai csatornákat és megzavarjak a vitális szervek, de leginkább a szív működését. A tsa-lung terápia tanulása során mély betekintést szerzünk a holisztikus gyógyítás művészetébe és az ember testi-tudati rendszerének természetében a hagyományos pszicho-fizikai struktúra és annak működésének megismerése által. A módszer megismerésével és megértésével képessé válhatunk ezen összetett rendszerek szabályozására. A tsa-lung gyakorlat a csatornák, erőszelek megismerésével kezdődik és annak felfedezésével, hogy miképpen használjuk ezeket az erőszeleket a gyakorlatokon keresztül. A meditáció, a vizualizáció, az összpontosítás, majd az ellazulás, valamit a szerető kedvesség és együttérző szándék ennek a gyakorlatnak hagyományos útja.

A finomenergia csatornák elzáródását nem csak pszichológiai problémák okozhatják. Más erős tényezők, mint a helytelen, egészségtelen táplálkozás és viselkedés, valamint egyéb külső tényezők is okozhatják. A helytelen táplálkozás és helytelen viselkedés tulajdonképpen a pozitív és negatív energiák, a mikrovita vagy a baktériumok (srin bu) növekvő vagy csökkenő erejének fontos fizikai okai.

Röviden, minden pszichés, energetikai és fizikai rendellenesség, amely a tudat, erőszelek és a mikro-baktériumok súlyosbodásából nyilvánul meg, olyan közegek, amelyek csatornák elzáródását idézik elő, ami végül fizikai tünetekben nyilvánul meg. 

Energiaközpontok

A KEZELÉSRŐL

A lung-khor egy különleges eljárás, mely a testben keringő energiaáramlás akadályait oldja fel. Az alapkezelés a test sajátos energiakapuin keresztül hat az áramlás harmonizálására.

Az energiakeringés harmonizálásával a fájdalmak oldódnak, a betegségek megszűnnek, így egy kiegyensúlyozott, életenergiával teli állapotba kerülünk. A módszer bármilyen más gyógyító eljárással együtt alkalmazható.

A lung-khor kezelés feladata a finom erőszelek és az energiaáramlási rendszerek helyreállítása és az elzáródott csatornák normál működésének visszaállítása. Először is hagyományos módszerekkel kell diagnosztizálni az egyén alaptermészetét, alkatát, energetikai zavarait.

Lungkhor energiakezelés
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.