Close

Lungkhor energiakezelés

A kezelésről

A lungkhor egy különleges eljárás, mely a testben keringő energiaáramlás akadályait oldja fel. Az alapkezelés a test sajátos energiakapuin keresztül hat az áramlás harmonizálására. Az energiakeringés harmonizálásával a fájdalmak oldódnak, a betegségek megszűnnek, így egy kiegyensúlyozott, életenergiával teli állapotba kerülünk. A módszer bármilyen más gyógyító eljárással együtt alkalmazható.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

 

A támogatja a természetes öngyógyító folyamatokat. Kiegyensúlyozza a test finom-energiarendszerét. Egyensúlyba hozza a szerveket és mirigyeket. Erősíti az immunrendszert. Kezeli a betegségek tüneteit és okait. Enyhíti a fájdalmat.Segít a méregtelenítésben. Alkalmazkodik a befogadó természetes szükségleteihez. Növeli a személyes tudatosságot. Nyugtat és csökkenti a stresszt. Elősegíti a kreativitást. oldja a blokkokat és elfojtott érzéseket. Segíti a meditációt és a pozitív gondolkodást, valamint holisztikusan gyógyít.

Ellenjavallat

 

Az energiaharmonizálásnak nincs semmilyen káros hatása, így ellenjavallat sincs.

Hogyan tudok segíteni?

A kezelés menete

A kezelt személy kényelmes ruhában fekszik a kezelőágyon. Az alapkezelés során a test adott energiakapuin dolgozunk. Az energiarendszerben lévő zavartól függően a test speciális pontjain keresztül végezzük a kezelést.

Javasolt kezelésszám

Mai, stresszel teli világunkban, mely az erőszelek felzavarodását, diszharmóniáját, a csatornákban létrejövő blokkokat leginkább okozza, az energiarendszer harmonizálására több kezelésre is szükség lehet, de már egyetlen kezelés is képes – a kibillent állapot súlyosságától függően – beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait, azonban hasznos lehet néhány kezelésből álló kúra alkalmazása, melyek számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/20 501 1289

E-mail

info@menlakhang.com