LUNGKHOR ENERGIAKEZELÉS

A kezelésről

A lungkhor egy különleges eljárás, mely a testben keringő energiaáramlás akadályait oldja fel. Az alapkezelés a test sajátos energiakapuin keresztül hat az áramlás harmonizálására.

Az energiakeringés harmonizálásával a fájdalmak oldódnak, a betegségek megszűnnek, így egy kiegyensúlyozott, életenergiával teli állapotba kerülünk. A módszer bármilyen más gyógyító eljárással együtt alkalmazható.

02A11NQG; Getting a Head Massage

Javallat és ellenjavallat

Javallat

Támogatja a természetes öngyógyító folyamatokat. Kiegyensúlyozza a test finom-energiarendszerét. Egyensúlyba hozza a szerveket és mirigyeket. Erősíti az immunrendszert. Kezeli a betegségek tüneteit és okait. Enyhíti a fájdalmat.Segít a méregtelenítésben. Alkalmazkodik a befogadó természetes szükségleteihez. Növeli a személyes tudatosságot. Nyugtat és csökkenti a stresszt. Elősegíti a kreativitást. oldja a blokkokat és elfojtott érzéseket. Segíti a meditációt és a pozitív gondolkodást, valamint holisztikusan gyógyít.

Ellenjavallat

Az energiaharmonizálásnak nincs semmilyen káros hatása, így ellenjavallat sincs.

 

A kezelésről

A kezelés menete

A kezelt személy kényelmes ruhában fekszik a kezelőágyon. Az alapkezelés során a test adott energiakapuin dolgozunk. Az energiarendszerben lévő zavartól függően a test speciális pontjain keresztül végezzük a kezelést.

Javasolt kezelésszám

Mai, stresszel teli világunkban, mely az erőszelek felzavarodását, diszharmóniáját, a csatornákban létrejövő blokkokat leginkább okozza, az energiarendszer harmonizálására több kezelésre is szükség lehet, de már egyetlen kezelés is képes – a kibillent állapot súlyosságától függően – beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait, azonban hasznos lehet néhány kezelésből álló kúra alkalmazása, melyek számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.

lungkhor-energiakezeles3
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Et que nos ent ate plabore, omni repedit aquatqu istiore nihit voluptaest, ommodit iandam, opta dolore, cus re net maximodit dus ea nobit, el
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Személyes tanácsadásra emialben nincs lehetőség. Időpontot egyéni konzultációra kizárólag telefonon keresztül tud egyeztetni