Close

Koreai reflexterápia

A kezelésről

A kéz és lábfejen a test minden részének megfelelően magas aktivitású pontok találhatók. Ezek a területek, az ember anatómiai felépítésének kicsinyített változatát tükrözik. Betegség esetén, a sérült testrész jelzéshullámokat küld a pont felé és ingerelhető állapotban hozza azt, mely éles fájdalommal reagál. A pont ingerlésekor energiahullám indul el, mely a beteg testrészre gyógyító hatással van. A módszer bármilyen más gyógyító eljárással együtt alkalmazható. Amennyiben gyógyszeres, gyógynövényes, vagy más terápiás módszerrel együtt alkalmazzák, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

A módszert bármelyik szerv, ízület és testrész kezelésére lehet használni. Tulajdonképpen minden betegség kezelhető vele. Nincsenek korlátozások és ellenjavallatok a használatára. A terápia számos olyan krónikus betegség kezelésében is hatékony, amelyekben nagyon nehéz javulást elérni.

Ellenjavallat

Az energiaharmonizálásnak nincs semmilyen káros hatása, így ellenjavallat sincs. A helytelen használat soha nem okoz kárt az embernek – egyszerűen nem hoz eredményt.

A kezelés menete

Figyelmesen átvizsgáljuk a kéz- és/vagy a lábfejet, kitapinthatjuk az érzékeny zónákat. Ezek a jelzések a szervezetben kezdődő és ott zajló kibillent állapotokra, betegségekre mutatnak rá. Ezeket a területeket masszírozással, különböző magok, mágneses golyócskák felhelyezésével és nyomásával vagy tűszúrással kezeljük. Hasonló az eljárás, abban az esetben, ha tudjuk, hogy melyik szerv beteg, illetve működik túl vagy alul.

koreai-reflexterapia

Javasolt kezelésszám

Már egyetlen kezelés is eredményes lehet, de mindenképp hasznos néhány kezelésből álló kúra alkalmazása, melyek számát a kibillent állapot javulása mutatja meg.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/20 501 1289

E-mail

info@lungkhorinsitute.com