KOREAI REFLEXTERÁPIA

A kezeken – tenyerek és kézfejek – és lábakon – lábfejek és talpak – minden testrész és a test összes szervének és energiavezetékének kivetülése megtalálható. Ezeken az aktív megfeleltethetőségi területek található pontok, pontrendszerek stimulálásán keresztül a testrészekre, szervekre, energiarendszerre gyógyító hatás fejthető ki.

A módszer bármilyen más kezeléssel együtt is végezhető, nincs semmiféle mellékhatása, segítségével a legkülönbözőbb betegségek kezelhetőek. A terápia természetes és csak a testben és a test körül lévő természetes erőkkel gyógyít.

A kéz és lábfejen a test minden részének megfelelően magas aktivitású pontok találhatók. Ezek a területek, az ember anatómiai felépítésének kicsinyített változatát tükrözik. Betegség esetén, a sérült testrész jelzéshullámokat küld a pont felé és ingerelhető állapotban hozza azt, mely éles fájdalommal reagál. A pont ingerlésekor energiahullám indul el, mely a beteg testrészre gyógyító hatással van.

A módszer bármilyen más gyógyító eljárással együtt alkalmazható. Amennyiben gyógyszeres, gyógynövényes, vagy más terápiás módszerrel együtt alkalmazzák, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.

Speciális reflexterápia

A KEZELÉSRŐL

Figyelmesen átvizsgáljuk a kéz- és/vagy a lábfejet, kitapinthatjuk az érzékeny zónákat. Ezek a jelzések a szervezetben kezdődő és ott zajló kibillent állapotokra, betegségekre mutatnak rá. Ezeket a területeket masszírozással, különböző magok, mágneses golyócskák felhelyezésével és nyomásával vagy tűszúrással kezeljük. Hasonló az eljárás, abban az esetben, ha tudjuk, hogy melyik szerv beteg, illetve működik túl vagy alul.

Reflexterápia
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.