Információk és vizsgálati előkészületek

A kezeléseket megelőző vizsgálat és állapotfelmérés során ötvözöm a hagyományos tibeti és a modern bioinformációs diagnosztikai módszereket.

Egy pár dolgot írok az általam használt diagnosztikai és terápiás készülékről a vizsgálatról és az azt megelőző tudnivalókról.

Bioinformációs vizsgálat

A SensitivE Audit az egyik legmodernebb innovatív, bioinformációs diagnosztikai és terápiás eszköz, aminek működése az ember elektromágneses mezejének biofizikai elemzésén alapul. A készülékkel teljes energetikai állapotfelmérést végezhetünk.

A készülék az agytörzsben észlelhető elektromágneses rezgéseket méri, melyek az agyi irányító központok és a belső szervek, szövetek között lezajló, kétirányú információáramlás szervekből visszatérő információit hordozza, melyek nagyon sok értékes információt tartalmaznak a szervezet egészségi állapotáról. Több csatornán át – binaurális szenzorokkal ellátott fejhallgató és lapelektródák – nyerik az információkat a szervezetből. Ezáltal a SensitivE Audit túllép a biorezonancia határain.

Az egyes szerveknek, szöveteknek, sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzőik vannak. Ezek az elektromágneses mezők tartják fenn az úgynevezett fiziológiás egyensúlyt (az egészséget), és megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen kóros folyamat kezdődik, illetve megy végbe (kvantum entrópia).

Kezdetben csupán mélyen fekvő, először csak a szöveteket érintő változások mennek végbe, és ezek kizárólag a SensitivE készülékek által alkalmazott energo-információs, vagyis nem lineáris vizsgálattal észlelhetők. Így lehetséges a legkisebb változások kimutatása az emberi szervezetben – még az előtt, hogy megjelennének a klinikai tünetek, illetve a működési zavarok.

A vizsgálat során – amely túllép a biorezonancia határain – kimutatjuk a szervezet leggyengébb rendszereit, a megtámadott célszerveket, a különféle kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták stb.), allergének, méreganyagok jelenlétét, az ásványi anyagok, nyomelemek hiányát vagy többletét, az energetikai terhelést és a lelki stresszt.

A gép 94-96 %-os pontossággal diagnosztizál.

A vizsgálat eredményétől függően alkalmazom a tibeti gyógyászat terápiás ösvényét, tehát – amennyiben szükséges – terápiás javaslatot teszek.

A SensitivE Audit bioinformációs vizsgálatról bővebben itt olvashat.

A vizsgálat időtartama

A teljes vizsgálatra kb. 90 percet kell számolni.

A vizsgálat kiértékelését és annak összegzését a vizsgálatot követő 1 héten belül küldöm el a megadott mail-címre.

Vizsgálati díj

A teljes vizsgálat díja: 25.000 Ft.

A kezelések díja: 12.000 Ft.

Egyéb tudnivalók

Lényeges tudnivalók a vizsgálatot megelőző és a vizsgálati nappal kapcsolatban.

A vizsgálatot kizáró okok:

  • peacemaker vagy kardiostimulátor viselése,
  • epilepszia vagy pszichiátriai betegség,
  • sérült tenyér vagy talp,
  • terhesség alatt óvatosságból nem mérünk,
  • egy hónapon belül volt már biorezonanciás vizsgálaton vagy kezelésen.

A vizsgálat előtt a következőkre kell figyelni:

  • előző este kerülje a csípős, erős ételeket,
  • kerülje az alkoholt, szénsavas italokat,
  • kerülje a túlzott szexuális kontaktust,
  • gyógyszer szedése esetén – az életfontosságú gyógyszereken kívül -, ha lehet ne vegye be a gyógyszert, mert az módosíthatja a vizsgálat eredményét,
  • nyugtatók, szorongásoldók, antidepresszánsok szedése esetén minimum a vizsgálat napján ne vegye be a gyógyszereket.

A vizsgálat napján a vizsgálat előtt két órával még ehet, tehát ne legyen éhes és figyeljen a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra (víz).

Amennyiben megoldható ne érkezzen tisztán műszálas felsőruházatban, garbóban vagy a nyaknál szorosan zárt és/vagy erősen flitteres felsőben.

Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Személyes tanácsadásra kizárólag telefonon keresztül tudsz bejelentkezni.
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Amennyiben kérdésed van, úgy itt írj üzenetet. Ígyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.