ENERGIAMASSZÁZS

A kezelésről

Ez a speciális masszázs a test finom-energiarendszerén keresztül fejti ki hatását a szervi működésre. A kezelést – melynek során finoman érintjük a testet – először speciális energia-csatornákon végezzük, majd a test sajátos területein keresztül erősítjük, harmonizáljuk a test un. energetikai immunrendszerét.

Az energiarendszeren keresztül gyorsabban vagyunk képesek a tudatot mélyen lenyugtatni, így a masszázs közben teljes pihenést, nyugalmat tapasztalhatunk.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

Az energiakezelés javasolt stresszoldásra, energiablokk, szorongás, pánik, depresszió, kiégés, apátia, energiahiány kezelésére, valamint fájdalomcsillapításra, érzelmi feszültségek oldására. A kezelésés stabilizálja a nyugalmát, segíti a méregtelenítést. Teljes nyugalmat és ellazuást biztosít, valamint javítja a közérzetet is.

Ellenjavallat

A test energetikai immunrendszere kezelésének nincs semmilyen káros hatása, így ellenjavallat sincs.

A kezelésről

A kezelés menete

A kezelést a háton kezdjük. Amennyiben a páciensnek gerincproblémái vannak, mely kényelmetlenné vagy fájdalmassá teszi a hason fekvést, úgy a kezelést csak a test első részén végezzük. Lágy, simító mozdulatokkal megyünk végig a testen található energiacsatornákon, egy-egy mozdulatot többször ismételve, majd sajátos energiagyűjtő helyeken keresztül harmonizáljuk a rendszert.

Javasolt kezelésszám

Az energiarendszeren keresztül végzett kezelés a legmélyebb szintekig nyúlik, ezért a fizikai változáshoz több kezelés is szükséges lehet. Mivel nagyon gyorsan képes alvásszerű, úgynevezett alfa-állapotba vinni a tudatot és harmonizálni az erőszeleket, így a szervezet öngyógyítása azonnal elkezdődik.
lungkhor-energiakezeles3
Bejelentkezés személyes tanácsadásra
Et que nos ent ate plabore, omni repedit aquatqu istiore nihit voluptaest, ommodit iandam, opta dolore, cus re net maximodit dus ea nobit, el
Erdélyi Zoltán
Asset 15 1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a-b.
Személyes tanácsadásra emialben nincs lehetőség. Időpontot egyéni konzultációra kizárólag telefonon keresztül tud egyeztetni