Close

Energiamasszázs

A kezelésről

Ez a speciális masszázs a test finom-energiarendszerén keresztül fejti ki hatását a szervi működésre. A kezelést – melynek során finoman érintjük a testet – először speciális energia-csatornákon végezzük, majd a test sajátos területein keresztül erősítjük, harmonizáljuk a test un. energetikai immunrendszerét. Az energiarendszeren keresztül gyorsabban vagyunk képesek a tudatot mélyen lenyugtatni, így a masszázs közben teljes pihenést, nyugalmat tapasztalhatunk.

Javallat és ellenjavallat

Javallat

 

Az energiakezelés javasolt stresszoldásra, energiablokk, szorongás, pánik, depresszió, kiégés, apátia, energiahiány kezelésére, valamint fájdalomcsillapításra, érzelmi feszültségek oldására. A kezelésés stabilizálja a nyugalmát, segíti a méregtelenítést. Teljes nyugalmat és ellazuást biztosít, valamint javítja a közérzetet is.

Ellenjavallat

A test energetikai immunrendszere kezelésének nincs semmilyen káros hatása, így ellenjavallat sincs.

A kezelés menete

A kezelést a háton kezdjük. Amennyiben a páciensnek gerincproblémái vannak, mely kényelmetlenné vagy fájdalmassá teszi a hason fekvést, úgy a kezelést csak a test első részén végezzük. Lágy, simító mozdulatokkal megyünk végig a testen található energiacsatornákon, egy-egy mozdulatot többször ismételve, majd sajátos energiagyűjtő helyeken keresztül harmonizáljuk a rendszert.

Javasolt kezelésszám

Az energiarendszeren keresztül végzett kezelés a legmélyebb szintekig nyúlik, ezért a fizikai változáshoz több kezelés is szükséges lehet. Mivel nagyon gyorsan képes alvásszerű, úgynevezett alfa-állapotba vinni a tudatot és harmonizálni az erőszeleket, így a szervezet öngyógyítása azonnal elkezdődik.

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz a kezelésre:

Telefonszám

+36/20 501 1289

E-mail

info@menlakhang.com